Follow us

Η Αγγελική Δαλιάνη μιλάει ανοιχτά για την πρόωρη γέννηση του γιου της | "Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου..."

"Έγινα μανούλα στα 29, ήμουν πολύ μικρή αλλά ήταν συνειδητή απόφαση."

MissBloom TEAM
Αγγελική Δαλιάνη Instagram

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Αγγελική Δαλιάνη στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωιάτικα;". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της, στη σχέση της με τον Μάνο Παπαγιάννη αλλά και στη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της.

Αγγελική Δαλιάνη | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της και η απίστευτη ομοιότητά τους

Πιο αναλυτικά, η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε ανοιχτά για την πρόωρη γέννηση του γιου της τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτό ήταν κάτι που τότε, την είχε ταράξει πολύ. Η ίδια υπογράμμισε μάλιστα πως δεν ήταν κάτι που περίμενε να συμβεί ενώ τόνισε πως εκείνη την περίοδο υπήρχε στη ζωή της πολύ άγχος, πίεση, στρες και ενοχές.

"Με τάραξε. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, κάτι που δεν το περιμένεις. Επειδή όμως τα πράγματα πήγαιναν μέρα με τη μέρα καλύτερα, αυτός ήταν ένας λόγος για να μπορέσω να το διαχειριστώ. Πολύ άγχος, πολλή πίεση, γυρνάς στο σπίτι χωρίς παιδί, έχεις την αγωνία του τι θα γίνει, έχεις ενοχές."

"Έγινα μανούλα στα 29, ήμουν πολύ μικρή αλλά ήταν συνειδητή απόφαση. Το είχα πάντα στο μυαλό μου από μικρή, είχα βάλει ένα όριο μέχρι τα 30 και τελικά έγινε. Επαγγελματικά σίγουρα θα είχα κάνει περισσότερα πράγματα αν δεν είχα κάνει παιδιά τόσο μικρή, αλλά δεν το λέω ως αρνητικό γιατί ήταν συνειδητή η επιλογή. Με τον Μάνο είμαστε 20 χρόνια μαζί, εννοείται πως έχουμε περάσει κρίσεις στον γάμο."

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ