Follow us

Η Ιωάννα Τούνη δείχνει το σώμα της 35 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

"Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, αλλά έχω "κολλήσει" στα 6 κιλά plus..."

MissBloom TEAM
Ιωάννα Τούνη Instagram

Τριάντα πέντε μέρες πέρασαν από τότε που η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Έκτοτε, η ζωή της γνωστής influencer φαίνεται πως έχει αλλάξει ριζικά ενώ η ίδια φροντίζει να ενημερώνει συνεχώς τους followers της για τη νέα της καθημερινότητα.

Ελένη Φουρέιρα | O διάλογος με την Ιωάννα Τούνη κάτω από τη φωτογραφία με τον γιο της

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους followers της μία σειρά από βίντεο δείχνοντας όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί στο σώμα της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό φορώντας μονάχα ένα σετ εσωρούχων, τονίζοντας συγχρόνως πως δε νιώθει ακόμα σέξι μιας που το σώμα της δεν έχει επανέλθει πλήρως. Η γλυκιά και νέα μαμά σημείωσε μεταξύ άλλων πως προσπαθεί να χάσει έξι κιλά, ωστόσο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα γυμναστική αλλά ούτε και διατροφή καθώς θηλάζει και πεινάει συνεχώς.

"Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα… Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα."

"Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω… Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό…"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ