Follow us

Η 11χρονη Αμαλία και η 9χρονη Αλεξάνδρα Κωστοπούλου στη βάφτιση της Βαλέριας Λάτσιου | Οι σπάνιες φωτογραφίες από το 2008

Θυμίζουμε πως νονά της 15χρονης σήμερα Βαλέριας είναι η Τζένη Μπαλατσινού.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού και κόρες Instagram

Το 2008 η Ελένη Μενεγάκη βάφτισε στο Island τη μικρή τότε κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου. Με νονά τη Τζένη Μπαλατσινού, η 15χρονη σήμερα Βαλέρια είχε μία λαμπερή βάφτιση, με πλήθος γνωστών καλεσμένων.

Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 18 | Όλες οι φορές που την είδαμε στο προφίλ της Ελένης Μενεγάκη

Μάλιστα, όπως φυσικά μπορεί να φανταστεί κανείς, στη βάπτιση της Βαλέριας Λάτσιου ήταν και τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου. Πιο αναλυτικά, η επιχειρηματίας, ως νονά, είχε μαζί της και τα τρία της παιδιά ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του μυστηρίου κρατούσε στην αγκαλιά της τον ενός έτους γιο της, Μάξιμο Κωστόπουλο. Το 2008, η Αμαλία και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου ήταν 11 και 9 ετών αντίστοιχα ενώ η χαριτωμένη τους ομορφιά δεν περνούσε απαρατήρητη ούτε και τότε. Συγκεκριμένα, στις παρακάτω σπάνιες και οικογενειακές φωτογραφίες, οι δύο αδερφές φοράνε παρόμοια, καλοκαιρινά φορέματα ενώ αν και μοιάζουν ντροπαλές, ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό μαζί με τους γονείς τους και τον αδερφό τους δείχνοντας πιο γλυκές από ποτέ.

Η 11χρονη Αμαλία και η 9χρονη Αλεξάνδρα Κωστοπούλου στη βάφτιση της Βαλέριας Λάτσιου | Οι σπάνιες φωτογραφίες από το 2008
Τζένη Μπαλατσινού - βάπτιση Βαλέριας

Δεκαπέντε χρόνια μετά, οι δύο αδερφές έχουν εξελιχθεί σε δυναμικές και εντυπωσιακές γυναίκες οι οποίες μάλιστα έχουν καταφέρει να "ανοίξουν τα φτερά τους" στο εξωτερικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ