Follow us

Η Αναστασία Ρουβά ήταν το πιο γλυκό και όμορφο, ξανθό κοριτσάκι | Δείτε την σε ηλικία 2 ετών στην αγκαλιά της Κάτιας Ζυγούλη

Η σπάνιες φωτογραφίες από το 2010.

MissBloom TEAM
Κάτια Ζυγούλη Instagram

Το 2008 η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έγιναν για πρώτη φορά γονείς φέρνοντας στον κόσμο την κόρη τους, Αναστασία Ρουβά. Σήμερα, 15 ολόκληρα χρόνια μετά, το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει άλλα τρία πανέμορφα παιδιά, καρπούς του μεγάλου τους έρωτα.

Όταν η 19χρονη Κάτια Ζυγούλη κατακτούσε τον τίτλο της Playmate το 1997 μαγεύοντας με το αψεγάδιαστο κορμί της

Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μοιάζουν να είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο ενώ έχουν όλα τους ανοιχτόχρωμα μαλλιά και γαλάζια, μαγευτικά μάτια. Ανάμεσα φυσικά στα τέσσερα αυτά υπέροχα πλάσματα της οικογένειας, η Αναστασία Ρουβά μπορούμε εύλογα να πούμε πως είναι αυτή που ξεχωρίζει. Η όψη της 15χρονης κοπέλας θυμίζει πραγματικά μοντέλο ενώ η ίδια, από πολύ μικρή ηλικία, θύμιζε πραγματικά μία κούκλα.

Σήμερα λοιπόν, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, στο μακρινό 2010, και θυμόμαστε πώς έδειχνε η πανέμορφη, και μόλις 2 ετών Αναστασία, στην αγκαλιά της μητέρας της.

Η Αναστασία Ρουβά ήταν το πιο γλυκό και όμορφο, ξανθό κοριτσάκι | Δείτε την σε ηλικία 2 ετών στην αγκαλιά της Κάτιας Ζυγούλη
Κάτια Ζυγούλη
Κάτια Ζυγούλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ