Follow us

Πώς είναι σήμερα η Βάνα Δάγκα από την επιτυχημένη σειρά "Οι Μεν και οι Δεν";

Η σπάνια εμφάνιση της Άννας Κουρή στο κέντρο της Αθήνας.

MissBloom TEAM
Οι Μεν και οι Δεν Instagram

Ήταν 1993 όταν η σειρά "Οι Μεν Και Οι Δεν" προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Ant1. Η κωμική σειρά της Άννας Χατζησοφιά και του Χάρη Ρώμα έμελλε να αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα μάλιστα να προβάλεται σε επανάληψη μέχρι και σήμερα.

Φίλιππος Κούρκουλος | Ο 25χρονος γιος της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου σε μία σπάνια, δημόσια εμφάνιση

Μία εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης αυτής σειράς ήταν και η Άννα Κουρή. Η γνωστή ηθοποιός υποδυόταν τη Βάνα Δάγκα, μία πλούσια και αφελή γυναίκα, μία ιδιαίτερη persona που οι τηλεθεατές λάτρεψαν και λατρεύουν. Μέσα μάλιστα από τον ρόλο αυτό, η Άννα Κουρή έγινε ευρέως γνωστή ενώ ύστερα από αυτόν, ακολούθησαν και άλλοι, πολλοί ρόλοι, σειρές και παραστάσεις. Τα τελεταία χρόνια βέβαια, η ίδια μοιάζει να είναι αρκετά επιλεκτική με τις δουλειές της ενώ κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο η χθεσινή ημέρα φαίνεται πως ήταν μία από τις εξαιρέσεις αφού ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στο κέντρο της Αθήνας, χαρίζοντάς μας έτσι ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Κουρή εθεάθη χθες το πρωί να περπατά στους δρόμους της Αθήνας έχοντας στο πλευρό της το σκυλάκι της, δείχνοντας πιο χαλαρή και ευδιάθετη από ποτέ.

Πώς είναι σήμερα η Βάνα Δάγκα από την επιτυχημένη σειρά "Οι Μεν και οι Δεν";
Άννα Κουρή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ