Follow us

Σπύρος Χατζηαγγελάκης | Ποια είναι η πραγματική του σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη;

Όλα όσα είπε ο γνωστός καλλιτέχνης για την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις με τις πρώην συντρόφους του.

MissBloom TEAM
Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Χατζηαγελάκης στην εκπομπή "Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη Συνατσάκη δίνει 4 χρήσιμες συμβουλές σε κάθε νέο γονιό

Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης μίλησε για τη Μαίρη Συνατσάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχουν μιλήσει οι δυο τους μετά τη γέννηση της κόρης της καθώς έχουν πολύ καλές σχέσεις. Ο ίδιος υπογράμμισε πως κρατάει επαφές με όλες τις πρώην συντρόφους του μιας που θέλει να έχει επικοινωνία με όλους τους ανθρώπους που τον έχουν χαρακτηρίσει.

"Με τη Μαίρη Συνατσάκη έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Έχουμε μιλήσει με τη Μαίρη, είναι μανούλα τώρα. Τα έχουμε πει μεταξύ μας. Έτσι ήμουν και με τις προηγούμενες σχέσεις μου. Γενικότερα επιδιώκω την επαφή και την επικοινωνία με τους ανθρώπους που με έχουν χαρακτηρίσει ως άνθρωπο και έχω συνδεθεί μαζί τους."

"Με ενόχλησε που στην αρχή έλεγαν ότι έγινα γνωστός λόγω της σχέσης μου με τη Μαίρη, το οποίο δεν ήταν και πολύ λάθος. Εγώ κάνω μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Σε εσάς έγινα γνωστός μέσω της Μαίρης αλλά μάλλον φυσιολογικό ήταν αυτό για εσάς, από τη πλευρά μου δεν ήταν."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ