Follow us

Αθηναΐς Νέγκα | "Τελειώνει η καριέρα μου στην τηλεόραση..."

"Είμαι στην ίδια επαγγελματική φάση που βρίσκομαι συνήθως, κάπως μετέωρη, αβέβαιη για όλα… "

MissBloom TEAM
Αθηναΐς Νέγκα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε χθες η Αθηναΐς Νέγκα. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Η Αθηναΐς Νέγκα "αγκαλιάζει" τη λεύκη της | Το outfit που άφησε ακάλυπτα τα σημάδια στο σώμα της

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα υπογράμμισε πως η καριέρα της στην τηλεόραση έχει τελειώσει ενώ τόνισε πως βρίσκεται όπως πάντα σε μία κατάσταση μετέωρη και αβέβαιη. Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος μίλησε και για την ηλικία της λέγοντας χαρακτηριστικά πως ανυπομονεί να γίνει 60 ετών καθώς στα 50 νιώθει νεόγρια.

"Είμαι στην ίδια επαγγελματική φάση που βρίσκομαι συνήθως. Κάπως μετέωρη, αβέβαιη για όλα…Δε κάνω καμιά τρομερή καριέρα στην τηλεόραση. Σιγά σιγά φαντάζομαι τελειώνει η καριέρα μου στην τηλεόραση. Δεν έχω τρομερές φιλοδοξίες."

"Είμαι υπερευαίσθητη. Έδινα την ψευδαίσθηση ότι είμαι άτρωτη. Ακούω από μικρό παιδί αυτό το "δε σε φοβάμαι εσένα” και με εκνευρίζει πάρα πολύ. Θέλω να με λυπούνται λίγο περισσότερο."

"Δεν έχω τρομερή αυτοπεποίθηση. Ήθελα πάντα να γίνω 60. Στα 50 είμαστε νεόγριες. Είναι η Jennifer Lopez που είναι 53 και λες "δε θα γίνω ποτέ έτσι”, είναι οι 20αρες που κι αυτές είναι καλύτερες άρα λες να γίνω 60-70 να σωθώ. Ανησυχώ μήπως φτάνοντας στα 60 υπάρχουν εξηντάρες που είναι όπως η JLο."

Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ