Follow us

Νίκος Μουτσινάς | "Όταν είπα στη μητέρα μου "μαμά, είμαι gay", μπορεί να είπε μέσα της πως "επιτέλους, είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του"

Ο παρουσιαστής παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω".

MissBloom TEAM
Νίκος Μουτσινάς Instagram

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους γονείς του, στη σχέση που είχε με τη μητέρα του αλλά και στην αντίδρασή της όταν της είπε ότι είναι gay.

Νίκος Μουτσινάς | Μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα και την προσπάθειά του να υιοθετήσει παιδί

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στη μητέρα του και στην πρώτη αντίδραση που είχε εκείνη στο coming out που έκανε σε ηλικία 22 ετών. Συγκεκριμένα, ο ίδιος υπογράμμισε πως όταν της είπε ότι είναι gay έπαθε σοκ μονάχα για τα πρώτα τρία δευτερόλεπτα ενώ ύστερα μάλλον θα σκέφτηκε πως τώρα πια είναι η μοναδική γυναίκα της ζωής του.

"Η μητέρα μου έλεγε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει παιδί και μετά να… εξαφανιστεί γιατί δεν ήθελε να υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Άμα τα ακούς είναι αστεία, άμα σου συμβαίνουν όμως, δεν είναι τόσο αστεία. Κάποια στιγμή όταν είπα στη μητέρα μου, ήμουν 22 χρονών, "μαμά, είμαι γκέι" δεν ξέρω τι καταλάβαινε. Της πήγαινα και κορίτσια γιατί όντως υπήρχαν σχέσεις με κορίτσια οπότε τους μπέρδευα και με την χαριτωμενιά του σπιτιού σού λέει, "τώρα το παιδί μπορεί να είναι ένας ωραίος χαρακτήρας, μποέμ". Οπότε όταν της το είπα ξαφνικά αυτό, έπαθε όλα αυτά που έπρεπε να πάθει ως όφειλε σαν Ελληνίδα μάνα, τρία δευτερόλεπτα μετά είχε τελειώσει και μπορεί να είπε μέσα της πως "επιτέλους, είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Τι δώρο μου έκανε το παιδί μου χωρίς να του πω κάτι". Πια ήταν το διαπραγματευτικό μου χαρτί όταν μου έλεγε κάτι και της έλεγα, "μη μου ξαναμιλήσεις για αυτό, πες και ευχαριστώ". Ήταν η σχέση πολύ μπερδεμένη."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ