Follow us

Μαρία Σάκκαρη | "Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου"

Όλα όσα αποκάλυψε η αθλήτρια για τη σχέση της με τον γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

MissBloom TEAM
Σάκκαρη - Μητσο Instagram

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Σάκκαρη στο "SDNA" και τη δημοσιογράφο Βίκυ Γεωργάτου. Η αθλήτρια μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Μαρία Σάκκαρη και η 'κατάρα' του Break Point του Netflix

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στον σύντροφό της λέγοντας χαρακτηριστικά πως προτιμά να χάσει θαυμαστές παρά εκείνον. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τη βοηθάει πολύ με την ψυχολογία της υπογραμμίζοντας πως έχει κάνει καλό σε εκείνη σε ανθρώπινο κυρίως επίπεδο.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν τα αρνητικά σχόλια που ακούει για τη σχέση της την επηρεάζουν, η γνωστή και καταξιωμένη τενίστρια είπε :

"Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο. Δεν θα ήθελα να πάρω πίσω τίποτα από αυτά που έχω χάσει, ας πούμε, και να χάσω τον Κωνσταντίνο."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ