Follow us

Η Εύα Τσιμιτσέλη είναι ένα πανέμορφο και φιλόζωο κορίτσι | Η γλυκιά στιγμή με τον σκύλο της που απαθανάτισε η Βάσω Λασκαράκη

"Πρωινές συζητήσεις 🥰"

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη Instagram

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μία γυναίκα που αγαπάει τα ταξίδια και τις βόλτες όσο ακριβως αγαπάει να περνάει χρόνο στο σπίτι της. Η ηθοποιός φροντίζει στον ελεύθερό της χρόνο να απολαμβάνει την ηρεμία του σπιτιού της και φυσικά την οικογένειά της ενώ πολύ συχνά, δημοσιεύει στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Βάσω Λασκαράκη | Απαθανατίζει την πανέμορφη κόρη της να παίζει στα χιόνια με τον σκύλο της

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, η γνωστή ηθοποιός δε διστάζει να δημοσιεύει και στιγμές με την κόρη της, Εύα Τσιμιτσέλη, μιας και αυτές είναι πολλές. Πιο αναλυτικά, η Βάσω Λασκαράκη λατρεύει να περνάει χρόνο με την κόρη της κάνοντας πάντα πράγματα ενδιαφέροντα, όσο απλά και αν είναι. Έτσι, πριν από λίγες ώρες, η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της 10χρονης κόρης της δείχνοντάς μας πώς πέρασε το πρωινό της και αποδεικνύοντάς μας για ακόμα μία φορά πόσο φιλόζωη είναι η μικρή Εύα.

Συγκεκριμένα, η γλυκιά μαμά απαθανάτισε την κατάξανθη κόρη της με τον σκύλο τους σημειώνοντας χιουμοριστικά πως οι δυο τους κάνουν "πρωινές συζητήσεις”.

Η Εύα Τσιμιτσέλη είναι ένα πανέμορφο και φιλόζωο κορίτσι | Η γλυκιά στιγμή με τον σκύλο της που απαθανάτισε η Βάσω Λασκαράκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ