Όταν η Ελένη Ράντου παντρεύτηκε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου | Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο των δύο καλλιτεχνών

Πριν από 29 χρόνια, η ηθοποιός ντύθηκε νύφη ενώνοντας μια για πάντα τη ζωή της με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ήταν 1994 όταν η Ελένη Ράντου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Το γνωστό ζευγάρι μετράει ωστόσο παραπάνω από 29 χρόνια αγάπης και κοινής ζωής έχοντας αποκτήσει και μία κόρη, την 27χρονη σήμερα Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

Η Ελένη Ράντου μελαχρινή και πιο νέα από ποτέ | Η σπάνια και ασπρόμαυρη φωτογραφία του 1990

Πριν από λίγες μέρες, η Έλενα Μακρή δημοσίευσε στο Instagram μία άκρως σπάνια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του αγαπημένου ζευγαριού. Πιο συγκεκριμένα, η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας είναι τραβηγμένη την ώρα της τελετής και απεικονίζει την Ελένη Ράντου, ντυμένη νύφη, να σκουπίζει τον ιδρώτα του γαμπρού, Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η γνωστή ηθοποιός έμοιαζε να είναι μία νύφη με ιδιαίτερο στιλ. Τα κόκκινα μαλλιά της και τα μακριά γάντια που φορούσε εύκολα μπορεί κανείς να πει πως "έκλεβαν” την παράσταση, όπως ακριβώς και το λαμπερό της χαμόγελο.


Αξίζει να σημειώσουμε πως στη λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας, η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή αναφέρει και την ιστορία πίσω από την πρόταση γάμου, η οποία σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η Ελένη Ράντου, έχει ως εξής :

"Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε: "Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Τι πίκρα παίρνω”! Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: "Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ;” Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο."