Φωτεινή Κουμάντου και Λάμπης Ευαγγελάτος | Οι σπάνιες φωτογραφίες της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου με τα υπέροχα παιδιά της

Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου μετράει πολλά χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας ενώ είναι μία από τις πρώτες γυναίκες στην Ελλάδα που ασχολήθηκαν με την αθλητική επικαιρότητα. Η ίδια φροντίζει όλα αυτά τα χρόνια να απασχολεί τα media μονάχα μέσα από τη δουλειά της ωστόσο η αγάπη που έχει στα παιδιά της, δεν κρύβεται.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 27χρονο γιο του, Λάμπη Ευαγγελάτο

Πιο αναλυτικά, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας περιεχόμενο αναφορικά με τη δουλειά της. Η ίδια βέβαια, έχει κάνει κατά καιρούς κάποιες εξαιρέσεις αναρτώντας συγκεκριμένα τρεις σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά της, τα οποία και λατρεύει.

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος και η Φωτεινή Κουμάντου, τα πολυαγαπημένα παιδιά της δημοσιογράφου, είναι 27 και 20 ετών αντίστοιχα. Ο 27χρονος είναι ο γιος της Ζέτας Θεοδωρακόπουλου από τον πρώτο της γάμο με τον Νίκο Ευαγγελάτο ενώ η μονάκριβη κόρη της είναι καρπός του έρωτά της με τον Χρήστο Κουμάντο. Η 20χρονη μάλιστα, που σπουδάζει Φιλολογία, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από τις παρακάτω φωτογραφίες μοιάζει απίστευτα πολύ με τη μητέρα της ενώ η ίδια φροντίζει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.