Follow us

Η Άννα Αμανατίδου μετακόμισε και το νέο της σπίτι έχει την πιο homey διακόσμηση - οι deco αγορές που θα ζηλέψεις

Στο Tik Tok της Αμανατίδου βρήκαμε τα πιο ωραία πράγματα για να ανανεώσουμε το σπίτι μας

MissBloom TEAM
home

Η Άννα Αμανατίδου μετακόμισε σε νέο σπίτι & έχουμε λατρέψει τα home deco πράγματα που πήρε.

Στο Tik Tok πλέον μπορείς να βρεις τα πάντα. Από συνταγές και σύντομες challenging χορογραφίες που δοκιμάζουμε να χορέψουμε μικροί και μεγάλοι μέχρι dyi κατασκευές και ιδέες για το σπίτι. Και σε όλους τους deco lovers αυτού του κόσμου -ανάμεσά τους και εμείς- η πλατφόρμα ήδη εμφανίζει ατελείωτα βιντεάκια με προτάσεις διακόσμησης, έξυπνες λύσεις για να ανανεώσεις το σπίτι σου, αλλά και τα πολύ αγαπημένα μας shopping haul με πράγματα για το σπίτι.

Πρόσφατα, είδαμε το shopping haul της Άννας Αμανατίδου, η οποία μετακόμισε στο νέο της σπίτι και μας έδειξε όλα τα πράγματα που επέλεξε για να το "ντύσει”. Ριχτάρια, χουχουλιάρικα χνουδωτά μαξιλάρια, χαλιά για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, κουβερτοπάπλωματα και κουβερτάκια για το σαλόνι είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που μας έδειξε και μας έδωσε ωραίες ιδέες και για τα δικά μας σπίτια.

Όλα τα πράγματά της τα πήρε με έκπτωση από -20% μέχρι -50% από το feel at home, ένα ελληνικό site με μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη από τη γνωστή και αγαπημένη σε όλους μας NEF-NEF.

@anna_amanatidouu Απάντηση στον χρήστη @kaz.nikoleta Το @feel_at_home με έσωσε ,βρήκα τέλεια πράγματα❤️‍🔥Κολλητές τρέξτε στο feelathome.gr γιατί έχουν -20% έως -55 % 😱🔥#annaamanatidou #haul #newhome #tiktok #fyp #foryou #tiktokgreece ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Η Άννα Αμανατίδου μετακόμισε και το νέο της σπίτι έχει την πιο homey διακόσμηση - οι deco αγορές που θα ζηλέψεις

Βρες όλα τα μαξιλάρια που επέλεξε εδώ

home

Βρες κουβέρτες καναπέ που πήρε εδώ

home

Βρες το κουβερτοπάπλωμα εδώ

Στο feel at home εκτός από είδη σπίτι, έχει και τα πάντα που χρειάζεται όλη η οικογένεια για μέσα στο σπίτι από πιτζάμες και εσώρουχα μέχρι μπουρνούζια. Η Άννα Αμανατίδου μας πρότεινε ένα τέλειο πολύ απορροφητικό μπουρνούζι σε φούξια απόχρωση που απλώς ερωτευτήκαμε.

@anna_amanatidouu Απάντηση στον χρήστη @777 Ποιο από τα 2 χαλιά σαρεσε περισσότερο??❤️‍🔥 - Κολλητές μπαίνετε στο feelathome.gr γιατί τρέχουν σούπερ εκπτώσεις & στα χαλιά έχουν αποκλειστικά -30% 🔥🔥@feel_at_home #newhome #haul #homedecor #foryou #fyp #tiktok #tiktokgreeceofficial ♬ Flowers - Miley Cyrus
home

Βρες το μπουρνούζι εδώ

Η Αμανατίδου μας πρότεινε επίσης, τέλεια χαλιά για το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, που αξίζει να πάρουμε τώρα που το feel at home έχει εκπτώσεις και να τα έχουμε για μια ζωή. Έχει πάρα πολλά σχέδια, ώστε να μπορούμε να βρούμε το ιδανικό για το σπίτι μας.

home

Βρες μοντέρνα χαλιά εδώ

Βρες τα πάντα για το σπίτι εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ