Follow us

Πριν & Μετά | Η Βάσια Κωσταρά μας δείχνει τη θεαματική αλλαγή του σπιτιού της

Το σπίτι της Βάσιας Κωσταρά είναι το πιο φωτεινό και καλαίσθητο σπίτι που έχεις δει σήμερα.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά Instagram

Η Βάσια Κωσταρά έχει ένα μοναδικό στιλ, το οποίο γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό και στο brand με ρούχα που έχει δημιουργήσει η ίδια. Ωστόσο, η αισθητική της δεν περιορίζεται στις ενδυματολογικές της επιλογές, όπως αποδεικνύεται και από το πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται το σπίτι της πριν και μετά την ανακαίνισή του και η αλλαγή είναι πράγματι θεαματική.

Η αλήθεια είναι πως το σπίτι της είναι εντυπωσιακό και στο "πριν", καθώς είναι ψηλοτάβανο, ευρύχωρο και απίστευτα φωτεινό. Η πινελιά της Βάσιας Κωσταρά που το απογείωσε, όμως, είναι σίγουρα η μίνιμαλ διακόσμηση σε γήινους τόνους.

Μάρμάρινη τραπεζαρία, ένας υπέροχος λευκός καναπές, καλαίσθητοι πίνακες στους τοίχους και πληθωρικές γλάστρες, συμπληρώνουν άρτια το μοναδικό και αξιοζήλευτο σπίτι της επιχειρηματία, ενώ οι λευκοί τοίχοι, το ξύλινο πάτωμα και τα τεράστια παράθυρα δημιουργούν μία γαλήνια και ζεστή ατμόσφαιρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ