Κωνσταντίνα Μπεκιάρη | Η αινιγματική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη λίγες ώρες μετά το περιβόητο ζεϊμπέκικο

Το πρόσφατο post της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη σχολιάστηκε από πολλούς.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Από το 2006 μέχρι και το 2021, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη με την οποία μάλιστα απέκτησε και έναν γιο, τον 10χρονο σήμερα Μιχάλη Μπισμπίκη. Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έγινε γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον ηθοποιό ωστόσο όπως όλα δείχνουν, κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μελίνα Νικολαΐδη υπερασπίζεται για πρώτη φορά τη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη

Μάλιστα, αν και είναι ενεργή στα social media, φαίνεται πως προσέχει ιδιαίτερα πολύ οτιδήποτε αναρτά. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έκανε ένα άκρως αινιγματικό post αναρτώντας μία ιδιαίτερη φωτογραφία. Πιο αναλυτικά, η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη δημοσίευσε τη σκιά ενός ανθρώπου ενώ στην περιγραφή έγραψε : "Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα.-".

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δεν είπε τίποτα σχετικά με όσα ανήρτησε ενώ πολλοί ήταν αυτοί που συνδύασαν το εν λόγω post και τη λεζάντα με το ειδύλλιο του ηθοποιού και της Δέσποινας Βανδή αλλά και με όλα όσα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια.