Follow us

"Για πάντα στην καρδιά μου" | Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ και η συγκινητική της ανάρτηση για τον θάνατο του παππού της, Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ

Σαράντα μέρες μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του παππού της με δύο φωτογραφίες από τα παλιά.

MissBloom TEAM
Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ Instagram

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ μετά τον θάνατο του παππού της, Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ. Η 27χρονη κοπέλα θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του παπού της, που έφυγε από την ζωή στις 10 Ιανουαρίου του 2023, δημοσιεύοντας μία σειρά φωτογραφιών από το παρελθόν.

Αχιλλέας Γλίξμπουργκ | "Αγαπητέ μου παππού, μας λείπεις τόσο πολύ..."

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Marie - Chantal ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες του παππού της από τα παλιά, στη μία εκ των οποίων ποζάρει μαζί του σε βρεφική ηλικία. Η 27χρονη μάλιστα, με αφορμή το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατό του, σημείωσε στην εν λόγω ανάρτηση πως ήταν ο αγαπημένος της καθώς και πως θα τον έχει πάντα στην καρδιά της.

"Στον αγαπημένο μου Απάπα, για πάντα στην καρδιά μου."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ