"Για πάντα στην καρδιά μου" | Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ και η συγκινητική της ανάρτηση για τον θάνατο του παππού της, Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ

Σαράντα μέρες μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του παππού της με δύο φωτογραφίες από τα παλιά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ μετά τον θάνατο του παππού της, Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ. Η 27χρονη κοπέλα θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του παπού της, που έφυγε από την ζωή στις 10 Ιανουαρίου του 2023, δημοσιεύοντας μία σειρά φωτογραφιών από το παρελθόν.

Αχιλλέας Γλίξμπουργκ | "Αγαπητέ μου παππού, μας λείπεις τόσο πολύ..."

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Marie - Chantal ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες του παππού της από τα παλιά, στη μία εκ των οποίων ποζάρει μαζί του σε βρεφική ηλικία. Η 27χρονη μάλιστα, με αφορμή το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατό του, σημείωσε στην εν λόγω ανάρτηση πως ήταν ο αγαπημένος της καθώς και πως θα τον έχει πάντα στην καρδιά της.

"Στον αγαπημένο μου Απάπα, για πάντα στην καρδιά μου."