Follow us

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου | "Υπήρχαν πολλές φορές που είχαν έρθει σε διάσταση"

Όλα όσα έγιναν γνωστά για το πώς το ζευγάρι οδηγήθηκε στο διαζύγιο.

MissBloom TEAM
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου NDP

Σαν "βόμβα" έσκασε χθες η είδηση του χωρισμού της Ελωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου. Όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους ενώ τα χαρτιά του διαζυγίου τους έχουν ήδη κατατεθεί.

Διαζύγιο "βόμβα" για Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρο Δημητρίου

Σήμερα το πρωί μάλιστα, μέσα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα", ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε κι'άλλες λεπτομέρειες για τον χωρισμό του ζευγαριού ενώ σημείωσε πως επικοινώνησε προσωπικά και με τους δύο. Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος δήλωσε πως είναι ένα βελούδινο διαζύγιο καθώς και πως οι δυο τους προσπάθησαν πολύ να σώσουν τον γάμο τους. Μάλιστα, ο Κώστας Τσουρός τόνισε πως το γνώριζε εδώ και καιρό ωστόσο είχε σεβαστεί την απόφασή τους και δεν είχε πει τίποτα.

"Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές. Ήταν κάτι το οποίο το ήξερα πολύ καιρό απλά δεν μπορούσα να το μοιραστώ γιατί και οι ίδιοι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω το θέμα του χωρισμού τους. Είχα σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν, ωστόσο όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν δεν ήταν χωρίς φωτιά. Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Τελικά πήραν τώρα την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο."

"Είναι βελούδινο το διαζύγιο, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους. Ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ. Θα βγει πολύ γρήγορα το διαζύγιο γιατί είναι συναινετικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι πολύ καλά. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους. Κι εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι ένας χωρισμός είναι για καλό. Είναι για να προχωρήσεις παραπέρα."

"Ήταν όντως πολύ μεγάλος έρωτας. Γνωρίστηκαν την ημέρα που έχασε ο Σπύρος τον πατέρα του. Είχε άδοξο τέλος αυτός ο γάμος, δεν τρέχει και τίποτα σιγά."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ