Follow us

Όταν η Έλλη Τρίγγου πρωταγωνιστούσε σε μία από τις πιο πετυχημένες και τολμηρές ελληνικές ταινίες το 2017

Η όμορφη ηθοποιός δεν δίστασε να αποχωριστεί τα ρούχα της σε αρκετές σκηνές.

MissBloom TEAM
Kαλεσμένη σε γάμο | H Έλλη Τρίγγου σού δείχνει πώς να ντυθείς με το σωστό τρόπο NDP

Η Έλλη Τρίγγου είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Η γνωστή ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της στη σειρά "Άγριες Μέλισσες", έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο εννέα χρόνια πριν, έχοντας ολοκληρώσει μόνο το πρώτο έτος των σπουδών της.

Έλλη Τρίγγου | Εμφανίστηκε με το παντελόνι που θα φορέσουμε όλες την άνοιξη

Η πρώτη ταινία στην οποία συμμετείχε η ηθοποιός, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο, ήταν το "Suntan" σε σκηνοθεσία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου . Τα γυρίσματα της ταινίας έλαβαν χώρα το 2014 και στην Αντίπαρο, όταν η Έλλη Τρίγγου ήταν 25 ετών, ωστόσο η επίσημη προβολή της ταινίας πραγματοποιήθηκε δύο χρόνια αργότερα.

Στο δραματικό και αισθηματικό αυτό θρίλερ, η Έλλη Τρίγγου υποδύεται την 19χρονη Άννα την οποία ερωτεύεται παράφορα ο 40χρονος Κωστής, κατά κόσμον Μάκης Παπαδημητρίου. Η ταλαντούχα ηθοποιός είχε καταφέρει τότε να αποσπάσει το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

Οι κριτικές που έλαβε το "Suntan" και οι πρωταγωνιστές του ήταν πολύ καλές ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο τότε σύντροφος της Έλλης Τρίγγου, Αργύρης Πανταζάρας.

Όταν η Έλλη Τρίγγου πρωταγωνιστούσε σε μία από τις πιο πετυχημένες και τολμηρές ελληνικές ταινίες το 2017

Suntan
Suntan

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ