Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει για όλα | Η εγκυμοσύνη, ο Ίαν Στρατής, το άγχος της καισαρικής και τα baby blues

"Ο Ίαν ηρεμεί και κατευνάζει το άγχος μου σε όλες τις διαφορετικές φάσεις, στην εγκυμοσύνη, στον τοκετό."

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή ''Καλό Μεσημεράκι" βρέθηκε χθες η Μαίρη Συνατσάκη. Η επιχειρηματίας παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την εγκυμοσύνη της ενώ μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για όλα.

Μαίρη Συνατσάκη | Θηλάζει την κόρη της στο αυτοκίνητο και ευχαριστεί δημόσια τους συνεργάτες της

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη Mairiboo αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ίαν Στρατή, στο πώς βίωσε την εγκυμοσύνη της αλλά και στα άγχη που είχε κατά τη διάρκεια. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έκανε καισαρική υπογραμμίζοντας πως προσπάθησε πολύ να κρατήσει την ψυχραιμία της ωστόσο συνειδητοποίησε πόσο άγχος είχε δύο εβδομάδες μετά.

"Ο Ίαν ηρεμεί και κατευνάζει το άγχος μου σε όλες τις διαφορετικές φάσεις, στην εγκυμοσύνη, στον τοκετό."

"Θα το πω πολύ αληθινά. Ήξερα ότι θα πάω για καισαρική. Είχαμε δει τη στάση του παιδιού και δεν πήγαινε για φυσιολογικό τοκετό. Πάμε για κάποιο χειρουργείο, προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Δύο εβδομάδες αφού είχα γεννήσει είπα στον γιατρό μου "Αγχώθηκα πάρα πολύ με την καισαρική!". Καμία φορά έχεις ένα σοκ στη γέννα που το κρατάς λίγο. Από την αρχή είχα οραματιστεί δυο-τρία πράγματα να πάμε μα αυτόν τον τρόπο. Είχα πει στον εαυτό μου "Μη πάθεις καμιά ματαίωση, είναι ιατρικά θέματα αυτά. Δεν πειράζει αν δε βγει". Δεν είχα κάνει ποτέ μου τοπική αναισθησία!"

"Στο κομμάτι της εγκυμοσύνης έχω καταλάβει είναι καλό είναι να λες αυτό που αισθάνεσαι, να μην κρίνεις τον εαυτό σου. Μετά που γυρίσαμε από το μαιευτήριο έπαθα αυτά τα λεγόμενα baby blues, οι ορμόνες που πανικοβάλλονταν χωρίς λόγο. Μπορείς να αισθανθείς μια στεναχώρια, να σου λένε το πρωί όλοι "συγχαρητήρια" για το μωράκι και να έρχεται η νύχτα και να λες "πνίγομαι". Το είπα στους δικούς μου κατευθείαν. Είπα να μην το παίξω ηρωίδα και να ζητήσω βοήθεια. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να γίνει για να ντιλάρεις και όλο το υπόλοιπο. Είναι μία αλλαγή πυρηνικής ταυτότητας."

Δες εδώ όλη τη συνέντευξη :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ