Follow us

Xριστίνα Μπόμπα | "Κάναμε λάθος που ανεβάσαμε το βίντεο, δεν ήξερα ότι απαγορεύεται..."

Όλα όσα είπε η Χριστίνα Μπόμπα για το πρόσφατο βίντεο που ανήρτησε με τις κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" έκανε σήμερα το πρωί η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή digital creator μίλησε για την οικογένειά της και την επιθυμία της να κάνει τρίτο παιδί ενώ τοποθετήθηκε και για το πρόσφατο βίντεο που ανήρτησε στα social media και το οποίο έσπευσε να κατεβάσει.

H Χριστίνα Μπόμπα ξανά στο στόχαστρο | "Δεν είναι χαριτωμένο, είναι επικίνδυνο" - Τα αρνητικά σχόλια στα social media για την ασφάλεια των παιδιών της

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες ένα βίντεο με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη, να κάθονται πάνω στον κινούμενο διάδρομο του αεροδρομίου για την παραλαβή των αποσκευών. Η ίδια βέβαια, μετά από τα σχόλια που δέχθηκε διέγραψε το βίντεο αυτό από τον προσωπικό της λογαριασμό ενώ όπως δήλωσε σήμερα το πρωί, δεν ήξερε πως αυτό απαγορεύεται.

"Κάναμε λάθος που ανεβάσαμε το βίντεο με τον ιμάντα των αποσκευών στο αεροδρόμιο, αλλά δεν ήξερα ότι απαγορεύεται. Ήταν λάθος. Άνθρωποι είμαστε. Το διέγραψα για να μην επηρεάσω τον κόσμο να το κάνει.", δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ