Follow us

Κι όμως, η 36χρονη Poppy Delevingne κι ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλίξμπουργκ ήταν οικογενειακοί φίλοι πριν τη σχέση | Η φωτογραφία από το παρελθόν

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση τους.

MissBloom TEAM
Η Poppy Delevingne στο fashion show της Miu Miu.

Η Poppy Delevingne και ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν σχέση με τις φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί ήδη να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 24χρονος Tino, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του και η οικογένειά του, και η αδελφή της Cara Delevingne κυκλοφορούν στους ίδιους κύκλους και έχουν και οι δύο δεσμούς με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Υπάρχει, άλλωστε, και μια παλιά φωτογραφία που δείχνει την ιστορία που συνδέει τις οικογένειές τους.

Η γιαγιά της Delevingne, Angela, κάποια στιγμή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος ήταν και πρώτος ξάδελφος του Παύλου, του πατέρα του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ. Δέκα χρόνια πριν ο Φίλιππος παντρευτεί τη βασίλισσα Ελισάβετ είχε κάνει διακοπές στη Βενετία όπου είχε συναντήσει την Angela Delevingne και είχαν φωτογραφηθεί να κάνουν ηλιοθεραπεία. Ενώ δεν υπήρχε καμιά ρομαντική σχέση μεταξύ τους, η φωτογραφία έχει μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του glamour lifestyle της εποχής.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ