Follow us

Όταν η 9χρονη Σοφία Καρβέλα εμφανίστηκε στο "Ciao Ant1" μαζί με την Άννα Βίσση

Στο σπάνιο αυτό στιγμιότυπο η Σοφία Καρβέλα μοιάζει πραγματικά αγνώριστη.

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα Instagram

Η Σοφία Καρβέλα ήταν μόλις 9 ετών όταν εμφανίστηκε στο "Ciao Ant1", με αφορμή τη συμμετοχή της μητέρας της. Πιο αναλυτικά, η Άννα Βίσση ήταν ένα από τα ονόματα που φιλοξενήθηκαν στο αξεπέραστο show της Ρούλας Κορομηλά ωστόσο η ίδια, όπως όλα δείχνουν, δεν εμφανίστηκε μόνη της πάνω στη σκηνή.

Όταν η 15χρονη Ζέτα Μακρυπούλια συμμετείχε στο "Ciao Ant1"

Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα είχε τραγουδήσει και χορέψει μαζί με τη μητέρα της διάφορες από τις επιτυχίες της ενώ το γλυκό τότε, 9χρονο κορίτσι έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ. Μαμά και κόρη μοιράστηκαν μία σπάνια και τρυφερή στιγμή on stage, την οποία σήμερα μπορούμε να απολαύσουμε μέσα από τα λίγα και βίντεο που υπάρχουν.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως πριν από 31 χρόνια, η κόρη της τραγουδίστριας ήταν μόλις 9 ετών ενώ όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από τα παρακάτω στιγμιότυπα, έμοιαζε πραγματικά αγνώριστη.

@littlenikolinio #fyp #annavissi #sophiakarvela #karvela #childrensmusic #1992 #greektv #greektvshow #ciao #ciaoant1 @annavissiofficial @Ifigeneia ✨ @Greatest Hits Of All Time @Retro musicaa #lovemusic popmusic #greektvststion @Κούλλης Ευθυμίου ♬ original sound - Little Nikolinio

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ