Follow us

Νικόλ Σαραβάκου | "Ξέρω ότι η μητέρα μου έχει γράψει το τραγούδι "Όλα Γύρω Σου Γυρίζουν" για εμένα"

Όλα όσα είπε η νεαρή τραγουδίστρια για τους γονείς της, Βίκυ Γεροθόδωρου και Δημήτρη Σαραβάκο.

MissBloom TEAM
Νικόλ Σαραβάκου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" βρέθηκε χθες η Νικόλ Σαραβάκου. Η κόρη της Βίκυς Γεροθόδωρου και του Δημήτρη Σαραβάκου παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη ενώ δε δίστασε να μιλήσει για το πώς είναι να μεγαλώνει κανείς με δύο διάσημους γονείς.

Νικόλ Σαραβάκου | Η σπάνια εμφάνιση με τους γονείς της και η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της, Βίκυ Γεροθόδωρου

Πιο αναλυτικά, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για τους γονείς της και τη σχέση της με αυτούς ενώ αναφέρθηκε και στην ενασχόλησή της με τη μουσική. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η Νικόλ Σαραβάκου έκανε και μία ιδιαίτερη αποκάλυψη σχετικά με ένα πασίγνωστο τραγούδι που έχει γράψει η μητέρα της για εκείνη και το οποίο μάλιστα είχε πάρει και βραβείο Αρίων.

"Εγώ δεν το ‘χω βιώσει ποτέ ως κάτι περίεργο το ότι οι γονείς μου είναι γνωστοί. Είναι τόσο προσγειωμένοι και δύο που για μένα είναι απλά οι γονείς μου."

"Τον μπαμπά μου δεν τον έχω ζήσει στο γήπεδο. Έχω ακούσει τα καλά που μου έχουν μεταφέρει, με τα συνθήματα και τα λοιπά. Τα αρνητικά δεν τα έχω ακούσει. Είναι λίγο περίεργη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πηγαίνω μόνη μου και παρακολουθώ αγώνες, ο πατέρας μου δουλεύει στην ομάδα."

"Καθοριστικό για μένα στο να ασχοληθώ με τη μουσική ήταν όταν είδαμε το Φάντασμα της Όπερας σε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Θα το ‘θελα πάρα πολύ να παίξω σε μιούζικαλ αλλά δεν έχει τύχει ακόμα."

"Ξέρω ότι το "Όλα Γύρω Σου Γυρίζουν" το έχει γράψει για μένα. Είχε πάρει και βραβείο Αρίων τότε και θυμάμαι να μου το αφιερώνει. Μου το ‘χει πει αυτό για το συγκεκριμένο τραγούδι."

Δες εδώ όλη τη συνέντευξη :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ