Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Η νέα μαμά μοιράζεται τις σκέψεις που κάνει τα ξημερώματα

Το απολαυστικό TikTok video που την ιντρίγκαρε.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν δύο περίπου μήνες (συγκεκριμένα, στις 5 Δεκεμβρίου 2022) κι έκτοτε έχει δει τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Ο ερχομός της μικρής στη ζωή της έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά της και, φυσικά, τής έχει χαρίσει τέτοια ευτυχία που νιώθει πιο ολοκληρωμένη από ποτέ.

Μαίρη Συνατσάκη | Αποκάλυψε ποια θα είναι η νονά της κόρης της

Ούσα ενεργή στα social media, η mairiboo δεν διστάζει να μοιραστεί αρκετές εμπειρίες, στιγμές από την καθημερινότητα και σκέψεις της με το αγαπημένο της κοινό, προσπαθώντας πάντοτε να αποτελέσει έμπνευση για τους άλλους αλλά και να ασκήσει πραγματική επιρροή. Έτσι, ανάμεσα σε όλα τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί κατά καιρούς και αφορούν την κορούλα της, καθώς και όλες τις συμβουλές που δίνει στους νέους γονείς, η νεαρή μανούλα θέλησε να αναφέρει μερικούς προβληματισμούς της μέσω των stories της.

Η Μαίρη Συνατσάκη δίνει 4 χρήσιμες συμβουλές σε κάθε νέο γονιό

Πιο αναλυτικά, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις που έκανε τα ξημερώματα σχετικά με... τον καθαρισμό των χαλιών, με αφορμή ένα σχετικό TikTok video το οποίο δημοσίευσε στο Instagram.

Δες περισσότερα:

Μαίρη Συνατσάκη | Η νέα μαμά μοιράζεται τις σκέψεις που κάνει τα ξημερώματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ