Follow us

Δώρα Χρυσικού | "Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τον ρόλο της μητέρας αλλά και την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

MissBloom TEAM
Δώρα Χρυσικού NDP

Για τη μητρότητα και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εφημερίδα Αυγή. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα ταμπού που υπάρχουν γύρω από τον ρόλο της μητέρας αλλά και το γεγονός ότι ανακουφίστηκε όταν συνειδητοποίησε ότι δεν ήθελε ποτέ να κάνει παιδί - αποτελούσε περισσότερω μια επιθυμία που της είχε "επιβληθεί" από τον περίγυρο.

Ευδοκία Ρουμελιώτη | "Μισώ όλες τις γυναίκες του κόσμου γιατί νιώθω..."

Τι σημαίνει για σένα μητρότητα;

Θεωρούσα πως είναι ταμπού να μην θέλεις παιδί. Εγώ, που τσαλαπατούσα τα ταμπού, είχα μπει σε μια διαδικασία να παντρευτώ, να γίνω μάνα. Ήρθε ο καρκίνος και τα απάντησε όλα. Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική για ένα παιδί που τελικά μάλλον δεν ήθελα. Έφυγε ένα βάρος τρομερό από πάνω μου. Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί. Αν ήθελα, και τώρα θα μπορούσα να έχω υιοθετήσει. Είναι τεράστια στιγμή ελευθερίας. Είμαι χαρούμενη και το δικαιούμαι.

Τι έχεις να πεις μέσα από αυτή την εμπειρία στις υπόλοιπες γυναίκες;

Ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ακόμα και μια γυναίκα που δεν έχει μαλλιά, φρύδια, μήτρα κι ωοθήκες μπορεί να είναι ποθητή κι έχει δικαίωμα στον έρωτα, να δώσει και να πάρει αγάπη και να έχει ένα παιδί ή και όχι. Οι ασθένειες σε βάζουν σε μια διαδικασία να βρεις εναλλακτικές. Σε βγάζουν από την μικροαστίλα. Αυτό θέλω να φωνάξω: "Μην αφήσετε κανέναν κερατά να σας βάλει στην γυάλα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ