Η Παναγιώτα Βλαντή φόρεσε κολάν στο απόλυτο χρώμα της άνοιξης

Ο τολμηρός χρωματικός συνδυασμός που ανέδειξε την Παναγιώτα Βλαντή σε ξέγνοιαστη βόλτα της στην παραλία.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η άνοιξη είναι η εποχή που ανθίζουν τα λουλούδια και τα χρώματα επιστρέφουν δυναμικά στη φύση γύρω μας. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ανυπομονούν για αυτό το, γεμάτο ζωντάνια, comeback, το οποίο, όπως είθισται τέτοια εποχή, πλημμυρίζει και την γκαρνταρόμπα μας με ζωηρές και φωτεινές αποχρώσεις. Η Παναγιώτα Βλαντή φαίνεται πως ανήκει και εκείνη σε αυτή την κατηγορία, φορώντας ένα look που μας ταξιδεύει από τώρα στην "καρδιά" της άνοιξης.

Η ηθοποιός, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και τα πιο εντυπωσιακά σύνολά τους, που οι followers της υποδέχονται με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια.

Αυτή τη φορά εκμεταλλευόμενη τις ηλιόλουστες μέρες, η Παναγιώτα Βλαντή βγήκε βόλτα στην παραλία και δεν παρέλειψε να μας δείξει το outfit της. Δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στα έντονα χρώματα, όπως άλλωστε συνηθίζει, η γοητευτική ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή με φόντο τη θάλασσα, φορώντας ένα μωβ σακάκι με γαλάζια ρίγα και συνδυάζοντάς το με ένα αθλητικό κολάν, στην ίδια απόχρωση του μπλε.