Follow us

Η Courteney Cox απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλιγουντ

Δίπλα της η Jennifer Aniston και Lisa Kudrow.

MissBloom TEAM
Courteney Cox

Γεννημένη στην Αλαμπάμα ένα μέρος όπου, όπως θυμάται η ίδια, οι άνθρωποι ήταν εργάτες ή γιατροί η Courteney Cox όχι μόνο δεν ήξερε τίποτα για τη βιομηχανία του θεάματος αλλά ούτε και στα πιο τρελά της όνειρα δεν πίστευε ότι κάποια μέρα θα αποκτούσε το 2.750ο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ, αναφέρει το Variety.

H Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow τίμησαν με την παρουσία τους την ηθοποιό στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λος 'Αντζελες.

Η Cox δήλωσε στο PEOPLE ότι ακούγοντας τα λόγια τους ένιωσε "υπέροχα", προσθέτοντας ότι "είναι οικογένεια για μένα".

Οι δύο πρωταγωνίστριες στις ομιλίες τους επισήμαναν ότι όταν ξεκίνησαν στα "Φιλαράκια", είχαν άγχος να συναντήσουν την Cox η οποία εκείνη την εποχή ήταν το πιο διάσημο μέλος του καστ. "Ήταν ανοιχτή με όλους, ζεστή, τρυφερή και ενδιαφερόταν για σένα. Μας εμφύσησε να υποστηρίζουμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον" είπε η Aniston συγκινημένη. "Είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και μια εξαιρετική φίλη".

"Εξαιτίας της Courteney γίναμε ένα από τα πιο αγαπημένα καστ - θα έλεγα - στην ιστορία της τηλεόρασης", δήλωσε μεταξύ άλλων και η Lisa Kudrow στην τελετή απονομής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ