Follow us

"Ηλεκτράκι μου σε αγαπώ πολύ…" | Ο Γιώργος Λύρας απαθανατίζει την κόρη του να κάνει γυμναστικές επιδείξεις και τρελαίνει το Instagram

Η 13χρονη Ηλέκτρα έχει μεγαλώσει πολύ ενώ όπως όλα δείχνουν, είναι η μεγάλη αδυναμία τόσο της Πέγκυς Ζήνα όσο και του μπαμπά της, Γιώργου Λύρα.

MissBloom TEAM
Πέγκυ Ζήνα

Ένα βίντεο με την προπόνηση της 13χρονης κόρης του ανήρτησε πριν από λίγες μέρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λύρας. Ο σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τις γυμναστικές επιδείξεις της μονάκριβης κόρης του σημειώνοντας πόσο πολύ την αγαπά.

Ηλέκτρα Λύρα | Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα κάνει τραμπολίνο με τους γονείς της και "λιώνει" το Instagram

Πιο αναλυτικά, ο ξετρελαμένος μπαμπάς Γιώργος Λύρας δημοσίευσε ένα βίντεο με την 13χρονη Ηλέκτρα να κάνει γυμναστικές επιδείξεις σημειώνοντας απλώς πέντε λέξεις, "Ηλεκτράκι μου σε αγαπώ πολύ...".

Η Ηλέκτρα Λύρα φαίνεται πως έχει μεγαλώσει πολύ. Η μονάκριβη κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα είναι δεκατριών ετών ενώ όπως όλα δείχνουν, λατρεύει τη γυμναστική. Η ψηλή και γλυκύτατη κόρη του ζευγαριού είναι δίχως αμφιβολία η μεγάλη τους αδυναμία και αυτό, μπορεί κανείς εύκολα να το καταλάβει και από τα posts του Γιώργου Λύρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ