"Ηλεκτράκι μου σε αγαπώ πολύ…" | Ο Γιώργος Λύρας απαθανατίζει την κόρη του να κάνει γυμναστικές επιδείξεις και τρελαίνει το Instagram

Η 13χρονη Ηλέκτρα έχει μεγαλώσει πολύ ενώ όπως όλα δείχνουν, είναι η μεγάλη αδυναμία τόσο της Πέγκυς Ζήνα όσο και του μπαμπά της, Γιώργου Λύρα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα βίντεο με την προπόνηση της 13χρονης κόρης του ανήρτησε πριν από λίγες μέρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λύρας. Ο σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τις γυμναστικές επιδείξεις της μονάκριβης κόρης του σημειώνοντας πόσο πολύ την αγαπά.

Ηλέκτρα Λύρα | Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα κάνει τραμπολίνο με τους γονείς της και "λιώνει" το Instagram

Πιο αναλυτικά, ο ξετρελαμένος μπαμπάς Γιώργος Λύρας δημοσίευσε ένα βίντεο με την 13χρονη Ηλέκτρα να κάνει γυμναστικές επιδείξεις σημειώνοντας απλώς πέντε λέξεις, "Ηλεκτράκι μου σε αγαπώ πολύ...".

Η Ηλέκτρα Λύρα φαίνεται πως έχει μεγαλώσει πολύ. Η μονάκριβη κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα είναι δεκατριών ετών ενώ όπως όλα δείχνουν, λατρεύει τη γυμναστική. Η ψηλή και γλυκύτατη κόρη του ζευγαριού είναι δίχως αμφιβολία η μεγάλη τους αδυναμία και αυτό, μπορεί κανείς εύκολα να το καταλάβει και από τα posts του Γιώργου Λύρα.