Follow us

Η Βάσω Λασκαράκη για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη | "Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές στο παρελθόν με αυτά τα δρομολόγια…"

"Δεν το χωράει το μυαλό μου…"

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη Instagram

Μία μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα, με την τραγωδία στα Τέμπη να έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Από νωρίς το πρωί, η είδηση της εθνικής αυτής τραγωδίας προκαλεί θλίψη, πόνο, θυμό αλλά και ένα μεγάλο γιατί.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη | "Πρόκειται για μια μαζική τραγωδία"

Τα social media έχουν γεμίσει με συγκλονιστικές εικόνες και μαρτυρίες ενώ όπως όλα δείχνουν, για ακόμα μία φορά, τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν τη θλίψη. Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να κάνουν το δικό τους σχόλιο για την ανείπωτη αυτή τραγωδία, ήταν και η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία λέγοντας χαρακτηριστικά πως το δρομολόγιο που ακολουθήθηκε χθες από τα τρένα, το έχει κάνει αμέτρητες φορές...

"Ξυπνάς με όρεξη και αισιοδοξία να πεις καλό μήνα, μπαίνει η άνοιξη και μαυρίζει η ψυχή σου στο λεπτό… Δυστυχώς ο μήνας μπαίνει με τον χειρότερο τρόπο!! Απίστευτη η τραγωδία στα Τέμπη. Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές στο παρελθόν με αυτά τα δρομολόγια τρένων για Θεσσαλονίκη Αθήνα. Δεν το χωράει το μυαλό μου… Ας προσευχηθούμε τώρα για τους ανθρώπους…"

Η Βάσω Λασκαράκη για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη | "Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές στο παρελθόν με αυτά τα δρομολόγια…"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ