Follow us

Κυβέλη GNTM | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στα μπουζούκια, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη

Το γνωστό μοντέλο διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί των Αθηνών, 5 μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν 60χρονο οδηγό.

MissBloom TEAM
Κυβέλη Χατζηευστρατίου Instagram

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, νικήτρια του GNTM, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη τον Οκτώβριο του 2022. Το γνωστό μοντέλο εθεάθη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό της έναν γοητευτικό άντρα.

Κυβέλη GNTM | Άνοιξε τον λογαριασμό της στο Instagram μετά την εμπλοκή της σε θανατηφόρο τροχαίο

Από το τροχαίο δυστύχημα και έπειτα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έδειχνε να αποφεύγει τις δημοσίες εμφανίσεις ενώ η ίδια είχε απενεργοποιήσει και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απέχοντας από τα social media. Η νικήτρια του GNTM ωστόσο, εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης απολαμβάνοντας τόσο το πρόγραμμα του τραγουδιστή όσο και την παρέα της.

Κυβέλη GNTM | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στα μπουζούκια, μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη
Κυβέλη
Κυβέλη

Αξίζει να σημειώσουμε πως το 21χρονο μοντέλο παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της τον περασμένο Οκτώβριο τον 60χρονο αναβάτη μιας μοτοσυκλέτας, με το πόρισμα του αλκοτέστ να δείχνει διπλάσια ποσότητα στο αίμα της από το επιτρεπόμενο όριο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ