Follow us

Ευγενία Σαμαρά | "Νόμιζα ότι μπορεί να βρεθώ στον δρόμο ζητιάνα"

Όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τους επαγγελματικούς της στόχους και τον δυναμισμό που φέρει ως άνθρωπος.

MissBloom TEAM
Ευγενία Σαμαρά Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη" βρέθηκε χθες το μεσημέρι, η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για όλα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην επαγγελματική της ζωή, στους στόχους που βάζει αλλά και σε όλα όσα κάνει για να νιώθει δυνατή και ικανή.

Ευγενία Σαμαρά | "Περνάω μία περίοδο που αισθάνομαι άσχημη και ατάλαντη"

Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε πως έχει μεγαλώσει ως "στρατιώτης" υπογραμμίζοντας πως ανέκαθεν έβαζε πολλούς στόχους στα επαγγελματικά της. Η ίδια μάλιστα, μοιράστηκε με την Ελένη Μενεγάκη πως η δουλειά ήταν πάντοτε για εκείνη ο τρόπος για να νιώθει δυνατή και ικανή ενώ τόνισε πως είχε από μικρή ηλικία την πεποίθηση πως αν δε δουλεύει, θα βρεθεί στον δρόμο.

"Δεν είμαι πάντα τόσο δυναμική. Έχω πολύ δυναμισμό μέσα μου, η πεποίθηση είναι αυτή, έχω μεγαλώσει με μία μητέρα πολύ δυναμική άρα αυτό έχει "γράψει” στην ψυχή μου. Όσο μεγαλώνουμε βρίσκουμε κομμάτια του εαυτού μας. Είμαι σε μία φάση που θέλω να αγκαλιάσω αυτό το κομμάτι γιατί όταν έχεις μάθει να δείχνεις πάρα πολύ δυνατός σε βολεύει σε πολλά πράγματα αλλά σε καταπιέζει, είναι καταδυναστευτικό."

"Είμαι στρατηγός, όλα στη ζωή μου είναι σε κουτάκια, σωστά βαλμένα. Τώρα μου βγαίνει από μέσα μου σαν ανάγκη να τα διαλύσω λίγο (τα κουτάκια) και να τα αφήσω να δούμε τι θα γίνει μετά. Σιγά σιγά, δεν θα πας από το μηδέν στο εκατό. Σίγουρα θα οδηγηθώ κάπου που εγώ θέλω."

"Νομίζω ότι είχα βάλει περισσότερους στόχους στο επαγγελματικό κομμάτι. Είχα μία πεποίθηση στη ζωή μου, ότι δουλειά είναι ο τρόπος για να νιώσω ικανή, χρήσιμη, δυνατή. Οπότε, η στοχοπροσήλωσή μου είναι στη δουλειά, μου αρέσει. Και αυτό νομίζω ότι είναι από τα πράγματα που πρέπει να αρχίσουν να κουνιούνται."

"Δεν σημαίνει ότι η δουλειά σε κάνει ικανό ή ότι εάν δεν δουλέψω μία σεζόν ότι είμαι άχρηστη. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι εάν δεν δουλεύω μπορεί να βρεθώ στο δρόμο ζητιάνα και να κλαίω. Τόσο χάλια, (νόμιζα) ότι δεν υπάρχει μέση λύση. Τώρα λέω οκ, εάν τύχει και θα έρθει αυτή η ανασφάλεια θα δω πώς θα τη διαχειριστώ."

Δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ