Follow us

"Πώς αντέχεται αυτή η αγωνία;" | Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ξεσπά για όλες τις μητέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη

"Δεν μπορεί σε μια εποχή που παρακολουθούμε την πορεία της πίτσας που έρχεται σπίτι μας, να επικοινωνούν με οι σταθμοί ασύρματο"

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου

Τις δικές της σκέψεις και τα δικά της συναισθήματα θέλησε να μοιραστεί χθες βράδυ η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη.

We are family | Η τρυφερή αγκαλιά της 14χρονης Εριέττας Κούρκουλου Λάτση με τον μεγάλο της αδερφό, Άλκη

Η επιχειρηματίας ανήρτησε στα προσωπικά της social media μία φωτογραφία του γιου της σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αναρωτιέται πώς θα καταφέρει να είναι ψύχραιμη και τι θα κάνει όταν ο μονάκριβός της αρχίσει να εξερευνά μόνος του τον κόσμο.

"Αναρωτιέμαι πως θα καταφέρω να είμαι ψύχραιμη όταν το μικρό μου ανθρωπάκι αρχίσει να εξερευνά τον υπέροχο και άγριο κόσμο μας. Όταν στο δρόμο του δεν θα βρίσκονται κορμί από δέντρα αλλά εμπόδια αληθινά και επικίνδυνα.

Πώς θα αντέχω στην ιδέα ότι θα σκαρφαλώνει χωρίς εμένα να στέκομαι από κάτω αδιάφορη δήθεν, υπολογίζοντας που ακριβώς να σταθώ ούτε να μπορέσω να τον αρπάξω σε περίπτωση πτώσης. Πώς αντέχεται αυτή η αγωνία;", έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

"Πώς αντέχεται αυτή η αγωνία;" | Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ξεσπά για όλες τις μητέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη

Η ίδια μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, θέλησε να κάνει και ένα σχόλιο για την ευθύνη που πρέπει να αναλάβουν οι ιθύνοντες σημειώνοντας ωστόσο πως οτιδήποτε και αν ειπωθεί τώρα, οι ζωές έχουν χαθεί.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ