Follow us

"Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλά μου πέφτοντας κι εγώ στο κενό"

Συγκλονίζει η περιγραφή της Ευδοκίας Τσαγκλή, πρώην παίκτριας του "Big Brother", για τα όσα βίωσε στο τρίτο βαγόνι το βράδυ που σημειώθηκε η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

MissBloom TEAM
Ευδοκία Τσαγκλή

Στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου τρένου επέβαινε το βράδυ της Τρίτης η Ευδοκία Τσαγκλή. Η πρώην παίκτρια του "Big Brother" είναι σήμερα μία από τους ανθρώπους που κατάφεραν να σωθούν.

Εμμανουέλα Κατζουράκη | Η παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής ανάμεσα στους τραυματίες των Τεμπών

Η ίδια Ευδοκία Τσαγκλή καταφέρει να βγει ζωντανή ωστόσο η ίδια, λογίζεται ως μία από τους τραυματίες της ανείπωτης αυτής τραγωδίας αφού από χθες νοσηλεύεται με σπασμένη τη λεκάνη της. Η ίδια μοιράστηκε τη δική της, συγκλονιστική ιστορία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως βρέθηκε αντιμέτωπη με το να πηδήξει στο κενό ή στις φλόγες.

"Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλά μου πέφτοντας κι εγώ στο κενό"

"Ήμουν στο βαγόνι τρία, μέσα στο οποίο ήταν και μια άλλη κοπέλα μαζί με την γάτα της. Την πηγαίναμε βόλτα πάνω, κάτω και παίζαμε μαζί της. Γελάγαμε. Πού να φανταστούμε τι θα γινόταν μερικά λεπτά μετά.

Είχα μόλις προλάβει να καθίσω. Νιώθω το βαγόνι να γυρνάει και εγώ να χτυπάω δυνατά το μέτωπο μου και τη μύτη μου σε σκληρή επιφάνεια. Ενστικτωδώς γίνομαι "μπάλα” για να προστατέψω το σώμα μου.

Πιάνει αμέσως φωτιά και νοιώθω τις φλόγες πάνω μου. Καίγονται τα μαλλιά μου. Ψάχναμε να βρούμε τρόπο να εγκαταλείψουμε το βαγόνι. Ξαφνικά βρίσκουμε μια διέξοδο μέσα από τα συντρίμμια και τότε συνειδητοποιούμε ότι η απόσταση που μας χωρίζει από το έδαφος ήταν ίση με δυο ορόφους πολυκατοικίας. Τι είχε συμβεί; Ένα άλλο βαγόνι βρισκόταν κάτω από το δικό μας.

Πήδαγαν και μετά δεν ακούγαμε φωνές. Δεν ξέρω τι απέγιναν αυτοί οι άνθρωποι. Επέζησαν; Τραυματίστηκαν και έχασαν τις αισθήσεις τους; Ειλικρινά δεν ξέρω.

Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλα μου πέφτοντας κι εγώ στο κενό, για να σωθώ. Επιλέγω να πηδήξω προσπαθώντας ωστόσο να μειώσω το ύψος. Γαντζώθηκα κυριολεκτικά από τις εξωτερικές επιφάνειες του βαγονιού, όσο μπορούσα τουλάχιστον να κρατηθώ και μετά πέταξα το μπουφάν μου κάτω ώστε να πέσω πάνω του μήπως και μειώσω το ρίσκο της πτώσης. Δυστυχώς όμως έπεσα πάνω σε μια πέτρα και έτσι έσπασα τη λεκάνη μου.

Σηκωθήκαμε κι αρχίσαμε να τρέχουμε χωρίς να ξέρουμε που πηγαίνουμε. Απλά τρέχαμε και δίναμε κουράγιο ο ένας στον άλλον, ευχαριστώντας τον Θεό που είμαστε ζωντανοί." δήλωσε η ίδια στον δημοσιογράφο Φρίξο Δρακοντίδη.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ