Follow us

"Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα" | Το μήνυμα της Marie - Chantal και του Παύλου Γλίξμπουργκ για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη

Το δημόσιο μήνυμα στις οικογένειες που θρηνούν και το "ευχαριστώ" στους ιατρούς και τα σωστικά συνεργεία.

MissBloom TEAM
Marie-Chantal NDP

"Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα" ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η Marie Chantal με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης.

Η Σία Κοσιώνη για την τραγωδία στα Τέμπη | "Σκεφτείτε δε, τι ειρωνεία, ότι πάντα ανυπομονούσαμε να φτάσουμε στα Τέμπη για να χαζέψουμε το πιο όμορφο κομμάτι της διαδρομής"

Η Marie Chantal θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις και τις προσευχές της με τους ανθρώπους στην Ελλάδα, λέγοντας συγχρόνως ένα μεγάλο ευχάριστο στο ιατρικό προσωπικό και στα σωστικά συνεργεία για την πολύτιμη βοήθειά τους. Η ίδια δημοσίευσε συγκεκριμένα το μήνυμα του συζύγου της, Παύλου Γλίξμπουργκ, τονίζοντας πως η καρδιά της είναι με όσες οικογένειες πονάνε.

"Σήμερα θρηνεί όλη η Ελλάδα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους σε αυτή την ασύλληπτη τραγωδία με τους τραυματίες που ολόψυχα ευχόμαστε να βγουν σύντομα από το νοσοκομείο.

Θερμές ευχαριστίες στα σωστικά συνεργεία και όλο το ιατρικό προσωπικό που συνδράμει τους τραυματίες κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Στέκω συντετριμμένος μπροστά στον ανείπωτο πόνο των γονέων που έχασαν τα παιδιά τους τόσο άδικα.

Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους δίνει δύναμη." δήλωσε ο Παύλος Γλίξμπουργκ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ