Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | "Ξέρω ότι έχω μια εμφάνιση, όπως ξέρω ότι όλα αυτά θα περάσουν. Μεγαλώνω…"

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση και τον χώρο της showbiz όπου κινείται από μικρή.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια στη Μυρτώ Λοβέρδου, με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει, "Μια νύχτα στην Επίδαυρο". Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και στον χώρο της showbiz όπου κινείται από μικρή.

Όταν η 15χρονη Ζέτα Μακρυπούλια συμμετείχε στο "Ciao Ant1"

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια, έπειτα από ερώτηση της δημοσιογράφου, δήλωσε πως δε μεγάλωσε ποτέ ως ωραία, τονίζοντας συγχρόνως πως η ομορφιά κάποια μέρα περνάει. Στη συνέχεια της συνέντευξης, η ίδια μίλησε για το πόσο νωρίς μπήκε στον χώρο της showbiz υπογραμμίζοντας πως δεν είναι κάτι που θα ήθελε για το παιδί της.

"Εγώ δεν μεγάλωσα σαν ωραία, δεν κυκλοφόρησα σαν ωραία, δεν πούλησα την ωραία. Ξέρω ότι έχω μια εμφάνιση, όπως ξέρω ότι όλα αυτά θα περάσουν. Μεγαλώνω κι εγώ… Αν το έχω πληρώσει; Μπορεί. Δεν είναι κι ανοιχτές οι πόρτες για τις ωραίες γυναίκες. Πρέπει να αποδείξουν κάτι παραπάνω. Για μένα όμως αυτά είναι λίγο ξεπερασμένα μέσα μου."

"Χρωστάω πολλά σε αυτόν τον χώρο, αλλά δεν θα το έκανα στο παιδί μου. Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω στους γονείς μου – παρά τα πρέπει που εκείνοι μου έβαλαν – ότι με μεγάλωσαν με ευγένεια, αρχές, ήθος. Κι αυτά ήταν η σωσίβια λέμβος μου."

"Μου φαίνεται λίγο βαρύ να πω ότι δεν θα το ξανάκανα, γιατί είναι η ζωή μου. Αλλά το παιδί μου δεν θα ήθελα να γίνει ούτε ηθοποιός ούτε τίποτε απ’ αυτά. Βέβαια και πού δεν είναι δύσκολα… Αλλά εδώ, επειδή τα ξέρω, θα το προστάτευα.", δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στη Μυρτώ Λοβέρδου και "ΤΟ ΒΗΜΑ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ