Follow us

Η Έμυ Λιβανίου σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γοητευτικό της γιο, Κωνσταντίνο Λιβάνιο

Ο 22χρονος φοιτητής, αν και κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, βρέθηκε στο πλευρό της μητέρας του και στο λαμπερό πάρτι που διοργάνωσε η ίδια για τα γενέθλιά της.

MissBloom TEAM
Έμυ Λιβανίου Instagram

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε πριν από λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Λιβάνιος. Ο 22χρονος γιος της Έμυ Λιβανίου, αν και κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της μητέρας του ενώ φωτογραφήθηκε μαζί της σε ένα υπέροχο στιγμιότυπο.

Έμυ Λιβανίου | Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τα δύο της παιδιά

Ο γοητευτικός φοιτητής εντυπωσίασε όλους όσους βρέθηκαν εκεί ενώ ο ίδιος έδειξε να απαπολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ το πάρτι της μητέρας του. Μαμά και γιος πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό φορώντας κομψά και λαμπερά ρούχα ενώ η ομοιότητά τους δεν πέρασε στιγμή απαρατήρητη. Όπως όλα δείχνουν, ο Κωνσταντίνος Λιβάνιος μοιάζει εξαιρετικά πολύ με τη μητέρα του ενώ δείχνει να έχει κληρονομήσει και τα υπέροχα, γαλάζια μάτια της.

Η Έμυ Λιβανίου σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γοητευτικό της γιο, Κωνσταντίνο Λιβάνιο


Αξιζει να σημειώσουμε πως ο 22χρονος, που σπουδάζει στο City University στο Λονδίνο, ενώ είναι το πρώτο από τα δύο παιδιά της δημοσιογράφου και του πρώην συζύγου της, Αντώνη Λιβανίου, αφού το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα Αλεξάνδρα Λιβανίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ