Follow us

Γαία Μερκούρη | "Το πρώτο άρθρο που βγήκε για εμένα έλεγε ότι είμαι έγκυος στα 17 μου"

Όλα όσα είπε η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη στην πρώτη της συνέντευξη.

MissBloom TEAM
Γαία Μερκούρη Instagram

Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Γαία Μερκούρη στον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη. Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη μίλησε ανοιχτά για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρώτο δημοσίευμα που διάβασε για εκείνη και στον έρωτά της για τον Άγγελο Λάτσιο.

Love is in the air | Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος φωτογραφίζονται μαζί και "λιώνουν" το Instagram

Πιο αναλυτικά, ύστερα από ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τη δημοσιότητα, η Γαία Μερκούρη αποκάλυψε πως το πρώτο άρθρο που διάβασε για εκείνη, όταν ήταν μόλις 17 ετών, ανέφερε πως είναι έγκυος.

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τον έρωτα τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής της και λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι πολύ ερωτευμένη.

"Το πρώτο άρθρο που βγήκε για μένα έλεγε ότι είμαι έγκυος. Έγκυος στα 17 μου; Δε ξέρω καν πώς προέκυψε. Η μητέρα μου με ρώτησε τότε αν με ενοχλεί όλο αυτό, απάντησα ότι δε με νοιάζει καν και μου είπε "αν δε σε νοιάζει εσένα, δε με νοιάζει ούτε εμένα”. Έχω διαβάσει πολλές αστείες ιστορίες για μένα, πράγματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ, οπότε με τι ακριβώς να ασχοληθώ;"

"Ο έρωτας στα 18 είναι όπως αποφασίσει ο καθένας να τον ζήσει. Για μένα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής. Αν δεν έχεις ζήσει έρωτα, τότε τι; Ο καθένας βέβαια με τον χρόνο του. Έχω φίλες που δεν έχουν μπει ακόμα σε κάποια σοβαρή σχέση ούτε νιώθουν ερωτευμένες και από μέσα μου σκέφτομαι, "Δεν ξέρεις τι χάνεις!” Είναι τόσο ωραίο!"

"Γενικά ως άνθρωπος είμαι ρομαντική και όταν έχω κάτι όμορφο στη ζωή μου το βλέπω ακόμη ομορφότερο απ΄ ότι είναι. Ακόμη και όταν είναι όλα μαύρα, εγώ βρίσκω το θετικό, το καλό, το όμορφο. Και μου αρέσει που είμαι έτσι, γιατί γενικά δεν είμαστε love generation. Υπάρχει πολύ μίσος εκεί έξω, διαμάχες, διχασμός, πόλεμος. Ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι το σημαντικότερο, το πιο όμορφο πράγμα της ζωής.", δήλωσε η Γαία Μερκούρη στο περιοδικό "Down Town" και τον Τάσο Μπιμπισίδη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ