Follow us

Αντίνοος Αλμπάνης | "Έβαλε τα κλάματα σε βαθμό που τη λυπόμουν, την έκανα να νιώσει τόσο άσχημα..."

Η ιδιαίτερη ιστορία που μοιράστηκε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του.

MissBloom TEAM
Αντίνοος Αλμπάνης Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή "After Dark" βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία αποκλειστκή συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ένα ιδιαίτερο περιστατικό που έζησε κάποτε στη δουλειά του.

Αντίνοος Αλμπάνης | "Υπάρχουν πρωινά που σηκώνομαι και σιχτιρίζω την εικόνα μου, νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου"

Πιο αναλυτικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός σημείωσε πως κάποτε, έκανε μία εγκυμονούσα γυναίκα να κλάψει πολύ καθώς για τις ανάγκες του ρόλου του, έπρεπε να υποδυθεί τον σκληρό και άκαμπτο εργοδότη που φωνάζει στην υπάλληλό του.

"Μου είχε συμβεί κάτι πολύ οδυνηρό, σε μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία με αναψυκτικά, δεν χρειάζεται αναφέρουμε ποια. Με είχαν φωνάξει να παίξω τον πολύ - πολύ σκληρό, άκαμπτο εργοδότη ενός τμήματος. Ήταν μία υπάλληλος η οποία ήταν έγκυος και εγώ έπρεπε να είμαι πάρα πολύ αυστηρός μαζί της, σε βαθμό που τη λυπόμουν, η κοπέλα έβαλε τα κλάματα. Δεν ήταν ηθοποιός, την έκανα να νιώσει τόσο άσχημα γιατί ήταν το σενάριο τέτοιο, η συνθήκη, η σύμβαση. Τους είπα ότι είναι έγκυος και μου απάντησαν "δεν μας αφορά αυτό". Το θέμα είναι ότι εγώ μερικά από κάποια χρόνια πήγα να κάνω ένα σπικάζ γι' αυτήν την εταιρεία και έτυχε αυτή η υπάλληλος να είναι στο στούντιο. Τη θυμήθηκα, το θέμα είναι ότι μου έκανε τη ζωή κόλαση στο στούντιο. Ήξερε ότι με είχαν προσλάβει τότε, δεν ξέρω πού φταίω. Υπέφερα στο στούντιο! Σου λέει "Έτσι είσαι;"".

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε και για την περιπέτειά του με τον καρκίνο υπογραμμίζοντας πως βιώνει χρόνιους πόνους λόγω των θεραπειών.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ