Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τέμπη | "Υπάρχει θυμός με τους δημοσιογράφους και το καταλαβαίνω"

"O κοινός παρονομαστής είναι θλίψη...", σημείωσε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Στην ανείπωτη τραγωδία που έλαβε χώρα στα Τέμπη αναφέρθηκε σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή "Happy Day", η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε πως ως εκπομπή δε θα παίξουν κανένα πλάνο από τις κηδείες των θυμάτων τονίζοντας πως ο κοινός παρονομαστής της όλης υπόθεσης είναι ο πόνος.

Η Δανάη Μπάρκα ταξίδεψε στα Τέμπη | Η φωτογραφία της από τον τόπο της μοιραίας σύγκρουσης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σημείωσε μάλιστα μεταξύ άλλων πως οι οικογένειες έχουν ανάγκη να πενθήσουν τους ανθρώπους τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως καταλαβαίνει τον θυμό που υπάρχει για τους δημοσιογράφους.

"Δεν θέλω να σας δείξω ειδικά σήμερα σκηνές και εικόνες από τις κηδείες των θυμάτων και αυτό γιατί ο κοινός παρονομαστής είναι θλίψη, είναι γιατί, φωνές, πόνος και είναι κλαμένα πρόσωπα συγγενών και συμπολιτών. Δεν θέλω γιατί νομίζω ότι αυτή τη στιγμή και ο κόσμος έχει ανάγκη να πενθήσει τους δικούς τους, με τον δικό του ρυθμό και με τον δικό του τρόπο.

Και δεν έχει ανάγκη και εμάς τους δημοσιογράφους να είμαστε με τις κάμερες από πάνω. Γιατί υπάρχει θυμός και με τους δημοσιογράφους και εγώ το καταλαβαίνω και σε ό,τι με αφορά αποδέχομαι την ευθύνη, γιατί λένε "λειτουργούσαν αυτά απαρχαιωμένα, εσείς τι κάνατε; Γιατί εσείς παίζατε άλλα ρεπορτάζ και δεν παίζατε κάθε μέρα αυτό το ρεπορτάζ μέχρι να γίνει κάτι;”, ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ