Follow us

Η συμβουλή ευεξίας που εκτίμησε μεγαλώνοντας η Jennifer Aniston

Για ομορφότερη επιδερμίδα, δυνατό σώμα και καλύτερη υγεία πάρτε στα σοβαρά όσα λέει η Jen – το ίδιο πράττει αδιαλείπτως και η Reese Witherspoon.

MissBloom TEAM
Jennifer Aniston Splash News/Ideal Image

Όταν πρόκειται για συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας οι λαμπεροί celebrities έχουν πάντα κάτι να μοιραστούν με το κοινό από την εμπειρία τους, χωρίς απαραιτήτως αυτό να σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ξοδέψουμε μια περιουσία για να ακολουθήσουμε την συμβουλή τους. Οι προφανείς τελικά συνήθειες είναι και οι πιο αποτελεσματικές για ομορφότερη επιδερμίδα, δυνατό σώμα και καλύτερη υγεία εξομολογείται σε νέα την συνέντευξη η Jennifer Aniston.

Η διάσημη ηθοποιός, γνωστή για την προσεκτικά επιμελημένη ρουτίνα ευεξίας της, χάρη στην οποία διατηρεί άψογη την εμφάνιση της μέχρι σήμερα, παραδέχτηκε πως όταν ήταν νεότερη υπέπεσε σε ένα πολύ σημαντικό λάθος, το οποίο αναγνώρισε μεγαλώνοντας και τελικά εκτίμησε. Μιλώντας σε γυναικείο περιοδικό μόδας, η αγαπημένη πολλών "Rachel" ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "ο ύπνος είναι εξαιρετικά όμορφος", όμως κάποτε τον θεωρούσε δεδομένο για αυτό και δεν τον εκμεταλλευόταν όπως θα έπρεπε.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ