Follow us

H Δανάη Μπάρκα για το οδοιπορικό στα Τέμπη | "Φτάσαμε στην πόλη και γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες"

Πριν από λίγες μέρες, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε εκεί όπου 57 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους με τον πιο τραγικό τρόπο.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Instagram

Στα Τέμπη βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Δανάη Μπάρκα. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στον τόπο όπου 57 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους με τον πιο τραγικό τρόπο, ύστερα από μετωπική σύγκρουση δύο τρένων.

Η Δανάη Μπάρκα ταξίδεψε στα Τέμπη | Η φωτογραφία της από τον τόπο της μοιραίας σύγκρουσης

Μάλιστα χθες, η Δανάη Μπάρκα θέλησε μέσα από την εκπομπή της να μοιραστεί όλα όσα έζησε στα Τέμπη λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ατμόσφαιρα που επικρατεί σε ολόκληρη την πόλη, είναι πραγματικά τρομακτική.

"Όταν πηγαίναμε, πηγαίναμε όλοι η ομάδα νιώθοντας ότι θα είμαστε ψύχραιμοι, ότι θα πάμε ξέροντας ότι θα συναντήσουμε ανθρώπους που είναι τραγικές φιγούρες αλλά εμείς πάμε για να δούμε τι θέλουν εκείνοι να μοιραστούν. Δεν πιέσαμε άνθρωπο, δεν εκμεταλλευτήκαμε άνθρωπο. Αλίμονο σε τέτοιες καταστάσεις. Συναντήσαμε τους ανθρώπους που θέλουν να βγάλουν από μέσα τους κάποια πράγματα…

Θέλω να σας πω ότι, όσο και αν βλέπουμε δελτία, η ατμόσφαιρα που επικρατεί πάνω από αυτό το σημείο και αυτή την πόλη, δυστυχώς αυτές τις μέρες, είναι τρομακτική και πολύ διαφορετική από αυτή που βλέπεις. Είναι σαν να βλέπεις μια πόλη να κλαίει όλη μαζί για να συμπαρασταθεί σε αυτούς τους ανθρώπους. Φτάσαμε στην πόλη και γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες. Αυτομάτως σε όλους κόπηκαν τα πόδια.

Η πρώτη μας στάση ήταν στο σημείο του τραγικού συμβάντος, στο σημείο του δυστυχήματος. Πήγαμε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόντουσαν οι έρευνες το πρωί που φτάσαμε. Ποιους ανθρώπους μπορούσαμε να συναντήσουμε και να μας πουν τι έγινε, τι είδαν, τι άκουσαν…"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ