Follow us

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα στεφόταν Σταρ Θράκης στο club Σφίγγα σε ηλικία 17 ετών

Το σπάνιο ντοκουμέντο από το 1991.

MissBloom TEAM
Μπέττυ Μαγγίρα Instagram

Ήταν 1991 όταν η Μπέττυ Μαγγίρα στέφθηκε Σταρ Θράκης στο club Σφίγγα. Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή της παρουσιάστριας "Ποιος είναι πρωινιάτικα;", ήρθε στη δημοσιότητα ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο από την ημέρα εκείνη.

Ανδριάνα και Καλλινίκη Μάζη | Οι πανέμορφες κόρες της Μπέττυς Μαγγίρα σε μία σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα τους

Στη σπάνια αυτή φωτογραφία, η Μπέττυ Μαγγίρα έχει μακριά, μαύρα μαλλιά και όσο όμορφη και αν είναι, η αλήθεια είναι πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τη γυναίκα του σήμερα. Η ίδια ήταν τότε μόλις 17 ετών ενώ αποκάλυψε πως το βραβείο που κέρδισε ως εστεμμένη, ήταν μία μπαμπού καρέκλα που είχε για χρόνια στο μπαλκόνι της.

"Αύριο θα φέρω την κορδέλα, θα σας φέρω φωτογραφία, δεν θα με αναγνωρίσετε πιστεύω. Είχαν έρθει από τη Θεσσαλονίκη κάποια κορίτσια. Και ήρθε η τότε Star Βορείου Ελλάδος να με βραβεύσει, έφερε τη μπέρτα αυτή που θα φορούσα τσαλακωμένη σε νάιλον σακούλα. Και το έπαθλο ήταν μία μπαμπού πολυθρόνα Εμμανουέλα. Αυτή την πολυθρόνα την είχα στο μπαλκόνι μου για χρόνια. Μετά με τα πλυσίματα, ξέφτισε. Αν θέλουν οι κόρες μου να ασχοληθούν με το μόντελιγνκ, θα τις έστελνα σε γραφείο. Με τα καλλιστεία δεν γίνεται δουλειά.", σημείωσε στον αέρα της εκπομπής η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ