Follow us

Το on air ξέσπασμα της Ανθής Βούλγαρη | "Κανονίστε την πορεία σας, δεν σας ξεπλένει τίποτα"

Όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια για τα στοιχεία που έχει αναφορικά με τις απειλές που δέχονται οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ.

MissBloom TEAM
Ανθή Βούλγαρη Instagram

Με αποκαλύψεις θέλησε να ξεκινήσει τη σημερινή εκπομπή, "Κοινωνία Ώρα Mega", η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ απειλούνται ούτως ώστε να μη μιλήσουν και να μην προχωρήσει η διαλεύκανση της τραγωδίας των Τεμπών.

Τραγωδία στα Τέμπη | "Να μην ξεχαστεί ο πόνος που κουβαλά" - Η ιστορία μιας τσάντας από το μοιραίο τρένο [Εικόνα]

Η Ανθή Βούλγαρη είχε μάλιστα στον αέρα της εκπομπής ένα πρωτοφανές ξέσπασμα λέγοντας χαρακτηριστικά πως εύχεται να ξηλωθούν οι αρμόδιοι του ΟΣΕ καθώς και πως δεν τους ξεπλένει τίποτα πια.

"Ελπίζω να ξηλωθούν και οι αρμόδιοι του ΟΣΕ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει να περνάει από ΕΔΕ κανένα ανώτατο στέλεχος του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Χθες βγήκε ο σταθμάρχης Θεσσαλονίκης κι έδειχνε ο άνθρωπος τα ποντίκια μέσα στον πύργο που τρώνε τα καλώδια."

"Και σε αυτό το σημείο να πω κάτι, έμαθα ότι απειλούν τον κόσμο να μη μιλήσει. Κανονίστε την πορεία σας γιατί τώρα δεν σας ξεπλένει τίποτα. Έχω στοιχεία ατράνταχτα. Αφήστε τον κόσμο να μιλήσει."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ