Follow us

Βάσω Λασκαράκη | "Πηγαίνω συνέχεια στην Κρήτη, έχουμε το σπίτι μας εκεί και είναι και τα παιδιά του Λευτέρη"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη σχέση που έχει με την πεθερά της.

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη Instagram

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή "The 2Night Show" και τον Γρήγορη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Βάσω Λασκαράκη | Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Λευτέρη Σουλτάτο με αφορμή τα γενέθλιά του

Πιο αναλυτικά, η Βάσω Λασκαράκη σημείωσε πως εκείνη και ο σύζυγός της αγαπάνε πολύ τα ταξίδια ενώ τόνισε πως πηγαίνουν πολύ συχνά στην Κρήτη αφού εκεί βρίσκονται τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου ενώ έχουν και ένα σπίτι. Η ίδια μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη για την πεθερά της λέγοντας χαρακτηριστικά πως μαζί της περνάει τέλεια.

"Έχω καλομάθει τα τελευταία χρόνια να μην λείπω από το σπίτι τα βράδια, να έχω τα Σαββατοκύριακα. Ταξιδεύουμε πολύ, πηγαινοερχόμαστε Κρήτη, κάνουμε ταξίδια, αυτά θα τα ξεχάσουμε αν ξεκινήσω θέατρο. Πηγαίνω συνέχεια στην Κρήτη, έχουμε το σπίτι μας εκεί και είναι και τα παιδιά του Λευτέρη. Δεν έχει μαγαζί αλλά έχει αναλάβει κάποια μαγαζιά ως σεφ, οπότε από 1 Απριλίου μέχρι τον Οκτώβριο θα πηγαινοέρχεται συνεχώς."

"Έχει τρομερό χιούμορ, περνάμε τέλεια. Μια στιγμή που είδατε στο Instagram, τυλίγαμε ντολμαδάκια με τη συννυφάδα μου και η πεθερά μου μας κοίταζε με αστείο ύφος γιατί στη Θεσσαλονίκη τα έφτιαχναν διαφορετικά. Έχει τρομερό χιούμορ!", είπε η ηθοποιός για την πεθερά της.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ