Follow us

'Ενας καλαίσθητος παράδεισος | Το διαμέρισμα της Μαρίας Ολυμπίας Γλίξμπουργκ είναι κυριολεκτικά του ονείρου

Όλες οι φορές που η κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Marie - Chantal μοιράστηκε φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της.

MissBloom TEAM
Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ είναι η επιτομή της θηλυκότητας με cutout φόρεμα Splash News/ Ideal Images

Αν σε κάτι κερδίζει η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ, αυτό είναι σίγουρα η αισθητική. Η μονάκριβη κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Marie - Chantal μοιάζει να έχει μία κομψότητα εκ γενετής ενώ με κάθε της εμφάνιση και κάθε στιλιστική της επιλογή αποδεικνύει και το πόσο καλαίσθητη είναι.

Η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ με το πιο κομψό μαύρο φόρεμα

Η ίδια ασχολείται τα τελευταία χρόνια επαγγελματικά με τον χώρο του μόντελινγκ ωστόσο η ίδια φαίνεται πως δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας. Στο Instagram διατηρεί έναν ενεργό προσωπικό λογαριασμό, όπου συχνά αναρτά στιγμές από την προσωπική της ζωή, επιλέγοντας πάντοτε όλα όσα μοιράζεται με τους followers της.

Μάλιστα, μέσα από τα posts που αγαπά να κάνει στην εν λόγω πλατφόρμα, η Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ μάς έχει ξεναγήσει κάμποσες φορές και στο σπίτι της. Η 27χρονη διατηρεί ένα άκρως aesthetically pleasing σπίτι το οποίο εκπέμπει μία ηρεμία και έναν ρομαντισμό. Οι χώροι και τα έπιπλα του σπιτιού φαίνεται πως δεν έχουν φανταχτερά χρώματα και υφές, ωστόσο η ίδια δείχνει να έχει μία μεγάλη αγάπη στις -όχι και τόσο ήσυχες- ταπετσαρίες, όπως αυτή που κοσμεί την τεράστια κρεβατοκάμαρά της.




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ