Follow us

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση | "Δεν θα θέλαμε όλη η Ελλάδα να αλλάξει τα πλάνα της για εμάς εάν είχε δολοφονηθεί το δικό μας παιδί;"

H γνωστή επιχειρηματίας βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα και στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε σήμερα το πρωί η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Η ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" βρέθηκε στην πορεία, διαμαρτυρία για τα Τέμπη ενώ έγραψε τις σκέψεις της για τη σημερινή ημέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πέννυ Μπαλτατζή | "Ούτε και σήμερα μπόρεσα να χωνέψω αυτόν τον κόσμο. Αύριο πάλι."

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας μοιράστηκε στα προσωπικά της social media μία φωτογραφία από το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας, γράφοντας ένα κείμενο για το πώς άλλαξαν τα πλάνα της σήμερα, θέτοντας μεταξύ άλλων το εξής ερώτημα : "Δεν θα θέλαμε όλη η Ελλάδα να αλλάξει τα πλάνα της για εμάς εάν είχε δολοφονηθεί το δικό μας παιδί;"

"Σήμερα το πρωί σηκώθηκα με ένα πλάνο στο κεφάλι μου. Είχα να πάω σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη, στην συνέχεια να πάω τον Νίκο στον παιδικό σταθμό, να γνωρίσει τον χώρο και τις δασκάλες του και μετά να πάω στο γραφείο μου. Μόλις ήπια όμως την πρώτη γουλιά του καφέ μου και κοίταξα το παιδί μου στα μάτια, κατάλαβα ότι το πλάνο αυτό έπρεπε να αλλάξει. Έπρεπε να αλλάξει γιατί δεκάδες παιδιά άλλων μαμάδων δολοφονήθηκαν και αν δεν αλλάξουμε τα πλάνα μας για αυτό, πότε θα τα αλλάξουμε;

Δεν θα θέλαμε όλη η Ελλάδα να αλλάξει τα πλάνα της για εμάς εάν είχε δολοφονηθεί το δικό μας παιδί; Δεν θα θέλαμε να τα αφήσουν όλα και να πάνε να διαμαρτυρηθούν, να κλάψουν και να απαιτήσουν με κάθε τρόπο να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι; Οι πραγματικοί υπεύθυνοι… όχι μόνο ο σταθμάρχης! Δεν χρωστάμε αυτό το ελάχιστο σε αυτές τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, τα αδέρφια, τους φίλους, τις οικογένειες των νεκρών; Δεν χρωστάμε τουλάχιστον αυτό;

Δυστυχώς όμως, ενώ να περίμενα να δω ανθρώπους ενωμένους, αγκαλιασμένους, κλαμένους και ναι – θυμωμένους, είδα ανθρώπους χωρισμένους… χαμένους. Άλλοι έβριζαν το κεφάλαιο και τον ιδιωτικό τομέα, άλλοι έβγαζαν selfies και να χασκογελάνε γεμάτοι κέφι για το "στόρι". Εκεί κατάλαβα ότι τελικά φταίμε όλοι… φταίει προφανέστατα και πρώτα από όλους η κυβέρνηση! Αλλά κάπου φταίμε και εμείς."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ