Follow us

Mε δάκρυα στα μάτια | Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το πανέμορφο μωρό της

"Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας."

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

"Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας.", ήταν ένα από τα πράγματα που σημείωσε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε χθες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η γνωστή επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την κόρη της στέλνοντας ένα ηχηρό και άκρως συγκινητικό μήνυμα προς όλες τις θηλυκότητες.

Κλέλια Ρένεση | "Καμιά γυναίκα δε γιορτάζει. Θρηνούμε όλες."

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη Mairiboo μοιράστηκε με τους followers της μία υπέροχη στιγμή μεταξύ εκείνης και της κόρης της που απαθανάτισε ο μπαμπάς της, αλλά και μία συγκινητική συζήτηση που είχε με τη φίλη της και γνωστή σεφ, Γωγώ Δελογιάννη, όταν το καλοκαίρι έμαθε το φύλο του μωρού της.

Στη λεζάντα του εν λόγω post, η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε ένα κείμενο υπογραμμίζοντας την ανάγκη του πλανήτη για δυναμικές θηλυκότητες.

"Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. • την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου."

Mε δάκρυα στα μάτια | Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το πανέμορφο μωρό της
Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ