Follow us

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά | Η σπάνια βραδινή έξοδος και η ρομαντική χειρονομία που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι στα καλύτερά του.

MissBloom TEAM
Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά Instagram

Τον Ορφέα Αυγουστίδη και την αγαπημένη του σύζυγο, Γεωργία Κρασσά, απαθανάτισε χθες βράδυ ο φωτογραφικός φακός. Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Μικρό Άνεσις όπου παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Λευκές Νύχτες".

Couple goals | Ορφέας Αυγουστίδης και Γεωργία Κρασσά φωτογραφίζονται μαζί πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν κατά την είσοδό τους στον χώρο του θεάτρου δείχνοντας μάλιστα πιο ευδιάθετοι από ποτέ. Ντυμένοι άνετα αλλά στιλάτα, με τα χαμόγελά τους να πρωταγωνιστούν, η Γεωργία Κρασσά και ο Ορφέας Αυγουστίδης έδειξαν να απολαμβάνουν τη σπάνια αυτή, βραδινή τους έξοδο ενώ με μία ρομαντική κίνηση, οι δυο τους απέδειξαν για ακόμα μία φορά πόσο ερωτευμένοι είναι.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης, ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε το χέρι του τρυφερά ακουμπισμένο στο πόδι της αγαπημένης του, όπως τρυφερά είχε τοποθετήσει και η ίδια το χέρι της πάνω του.

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά | Η σπάνια βραδινή έξοδος και η ρομαντική χειρονομία που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός
Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Κρασσά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ